Innostuin kokeilemaan bloggausta ystäväni blogia luettuani. En tiedä kuinka kauaksi tämä bloggaus kantaa, mutta katsotaan.

Olen reippaan kuukauden pääsrä viisikymppinen naisihminen Etelä-savosta. Minulla on kaksi ihanaa lasta. Tytär 29v. ja poika 10v. Tytär on jo lennähtänyt maailmalle ja siivet kantavat jo. Aviossa hän on ehtinyt olla 8 v ja työelämässäkin useamman vuoden. Lapsenlapsia kovasti odottelen, mutta niiden aika ei taida olla vielä muutamaan vuoteen.Vävy on hyvä ihminen ja pidän hänestä kovasti.Nuorimmaiseni käy neljättä luokkaa. On iloinen ja positiivinen nuorimies. Harrastelee judoa, uintia ja pianonsoittoa.

Omat päiväni kuluvat kodin ja perheen parissa. Vesijuoksu, lukeminen ja laulaminen ovat lempiasioideni listalla ykkösenä.Käsitöiden tekeminen on nyt vuoden verran ollut katkolla näköongelmien vuoksi, mutta pikkuhiljaa kevättä kohti mennessä ja valon lisääntyessä ovat sormet taas alkaneet syyhytä. Kaapissa odottavat matonkuteet leikkaamistaan ja kankaat ompelemista.

Viisikymppisjuhlani ovat kutsuja vaille valmiiksi suunniteltu. Nämä ovat minun ensimmäiset omat juhlani. Paikallinen juhlapalvelu hoitaa kaiken Pöyhölän pappilassa. Odotan juhlapäivää kovasti. Hieman jännittää "juhlakaluna" oleminen, mutta onhan semmoinenkin kerran elämässä koettava :)